PresentacióAquest bloc es crea amb la idea de mostrar les cistelles "NOUNAT" i poder oferir, d'una manera única, diferent i especial, un regal pel naixement del vostre petit.


Les cistelles "NOUNAT" es fan amb la mateixa cura que la família té amb el nadó. Tots els elements que conformen la cistella tenen un per què, elements que he anat descobrint amb la criança dels meus dos infants.


L’element principal de la cistella (Lluna, Núvol, Granota, Ovella, Vaixell.) està fet a mà i de manera artesanal, és únic i  irrepetible.  Sense deixar-se enlluernar per l’exterior, on estan els bolquers? els bolquers estan dintre de l'estructura!!!

L'estructura té unes dimensions per defecte de 45x45x11cms, impresionants!!, però també poden ser més petites o més grans.

Hi ha hagut un treball de I+D Investigació i Desenvolupament per tal que el màxim d’elements  que conformen la cistella "NOUNAT" siguin aprofitables, útils i sostenibles, esperant que us serveixi d’acompanyament i suport al llarg de la criança  del vostre NOUNAT.

Si voleu saber com aconseguir una cistella "NOUNAT" ves a contacte i pregunta.No hay comentarios: