Més


LES CISTELLES "NOUNAT" ESTAN FORMADES PER UNA ESTRUCTURA DE BOLQUERS I TAMBÉ POTS INCLOURE ALTRES ELEMENTS.

LES ESTRUCTURES (GRANOTA, LLUNA, OVELLA), PER DEFECTE SÓN DE 40x40cms  PERÒ TAMBÉ PODEN SER MÉS PETITES O MÉS GRANS!!!

SIGUES CREATIU!!!, COM VOLDRIES QUE FOS LA TEVA CISTELLA?  • BOLQUERS: Els bolquers són d’una marca molt coneguda que comença per “D” i acaba per “T”. Són els que vaig utilitzat amb els meus petits mentre els van necessitar. Però sense cap problema poden ser ecològics*, de ben segur són més respectuosos amb el medi ambient. Els bolquers que conformen les cistelles "NOUNAT" són de la talla “3” per tal de que es pugui gaudir uns dies de la Cistella "NOUNAT" però que no sigui una molèstia.


PACK 1

  • PELUIX:  Joguet tradicional, el peluix forma part de la cistella "NOUNAT". Aquest es convertirà en part del seu creixement com a element proper i conegut, esdevenint  un referent del seu entorn més proper, donant-li així la seguretat que  tot infant necessita. Aquests són de la marca de luxe Anna Club Plush, molt coneguda a tot el món durant més de vint anys. Mesuren 16cms. Compleixen normativa CE, i el seu procés d’elaboració és respectuosa amb el medi ambient.
  • PITETS: Pitets que formen part de les cistelles "NOUNAT" són brodats de dimensions 21x21, 100% cotó amb ris americà, tot el procés de fabricació i brodat està fet a Catalunya.SALVAROTETS: Per tal de que el nadó pugui fer el rotet ben Aprop de la persona que li fa el rotet sense perill de que aquest s'endugi una sorpresa, també pot servir com a toballoteta per netejar-li les babetes.Fins aquí són tots els productes que formen part del PACK 1 de les cistelles "NOUNAT", recorda que si vols excloure algun producte només ho has de demanar.

Ves a la pestanya " I molt més" per descobrir altres productes.

NOTA:

Si la cistella s'ha d'enviar via missatge, aquesta va ben segura dintre d'una caixa i envoltada per una material que és totalment biodegradable que en pots minuts es desfà amb l'aigua.


No hay comentarios: